Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslava devadesátin

12. 3. 2012

Vilémovská obětavá kostelnice paní Eliška Šíchová oslavila dne 7. února 2012 krásné 90. narozeniny. Zasvětila péči o kostelík Nanebevzetí Panny Marie celý život a stále nad ním bdí starostlivým okem, i když štafetu kostelnictví již předala dalším.

Celý týden přicházeli gratulanti z rodiny, z obce a řada sousedů a přátel. Sobotní odpoledne pak bylo vyhrazeno farníkům v čele s Paterem Jackem Kotiszem. Jubilantka měla prostřenu velikou tabuli a jídla se na ní sešlo tolik, že ani početní hosté vše nesnědli. Stolu vévodil krásný dort ve tvaru knihy života, který by se dal směle nazvat uměleckým dílem a navíc byl velmi lahodné chuti. Šikovnou pekařkou byla paní Jana Váňová.

Všichni navzájem se rádi viděli a dobře se bavili. Setkání bylo moc pěkné a vlastně rychle uteklo. Oslavenkyně byla sice trochu unavená, ale při loučení zjistila, co nám zapomněla

03eli90-oslav.jpg

 

ukázat, tak došlo ještě na vzpomínky a památeční medaile.

 

Všechny nás těší, že se paní Šíchová dožila svého pěkného jubilea v plné duševní i tělesné svěžesti. Přejeme jí mnoho Božího požehnání, aby se ve zdraví dočkala i té stovky!

Petra Petrášová